Despre mine

Aplica principiul Strategia este Putere pentru o  dezvoltare personala de succes

De ce sa urmezi principiul Strategia este Putere pentru o dezvoltare personala de succes?

Nu te nasti leader. Dar poti sa ajungi leader, construid propria personalitate, treapta cu treapta. Drumul spre leadership incepe cu …tine.
Pentru a transforma mansarda intr-un spatiu super modern,  trebuie sa te concentrezi intai de toate pe fundatia cladirii. Fii propriul tau leader de succes. Incepe acum sa lucrezi la planul tau pentru  o dezvoltare personala de succes.

 

 

Elementele care alcatuiesc kit-ul in design si strategie pentru  dezvoltare personala de succes.

Sunt Antoaneta Banu si ma bucur ca esti aici! Inainte de a afla mai mult despre munca mea, vreau sa-ti notezi, chiar si pe un servetel, urmatoarele:

 provocari,  strategie,  management,   comunicare,  alegeri personale,

Ce faci cu ele mai departe? Ei, uite de aici incepem sa ne cunoastem. Si avem mult timp la dispozitie. Dar un brief nu strica. Sunt doar cateva dintre elementele care alcatuiesc kit-ul  in  design si strategie de dezvoltare personala de succes. Cum am ajuns aici? Povestea aceasta o vei afla din Blogul meu si din platforma de e-Learning. Dar cateva cuvinte despre mine.

 

Tot acest joc intre provocare si adevar s-a transformat intr-un accelerator de idei pentru dezvoltare personala.

Ador provocarile. Da, azi am ajuns sa le iubesc, sa le caut, permanent. A fost o perioada in viata mea cand nimic nu ma speria mai tare, ca o provocare peste care trebuia sa trec. Dar pe masura ce am reusit sa le depasesc, una cate una, am inceput sa simt “ ca pot”.

Certitudinea “gleznelor puternice” m-a ajutat sa trec la capitolul urmator. Sa nu ma opresc. Sa ma inventez, din nou de la capat, de cate ori pot. Adica sa ma dezvolt. Si am descoperit  ceva in care, pe vremuri nu credeam: puterea gandului.

Tot acest joc intre provocare si adevar s-a transformat intr-un accelerator de idei pentru dezvoltare personala. Apoi, am analizat tot acest tablou al provocarilor prin care am trecut. M-am intrebat:  de ce am gresit ? Si mai ales,  unde?

Care este concluzia?Atunci cand am avut o strategie de pozitionare, de actiune, succesul meu a fost garantat.
Am inteles ca: fara strategie nu poti actiona spre succes.

De aici incepe totul. Urmareste blogul meu si inscrie-te in platforma e-learning pentru a lucra impreuna pe principiul Strategia este Putere pentru succes in leadership personal.

 

Nu poti aplica principiul Strategia este Putere, fara sa faci un update setului de valori personale.

Fiecare porneste cu un set de valori in viata. Din toata munca mea de pana acum, am invatat ca nu poti aplica principiul Strategia este Putere, fara sa faci un update  setului de valori personale.
Azi, pentru mine si munca mea, definitorii sunt:

  1. Creativitatea
  2. Cunoasterea
  3. Inovatia
  4. Flexibilitatea

Sunt peste 15 ani de profesie in jurnalism si comunicare. Adica, sunt peste 15 ani de lucru intensiv cu oamenii, cu emotiile lor, cu stiluri de comunicare  diferite, fiecare cu temperamentul sau. Si sunt anii in care am invatat sa dezvolt permanent setul de valori personale.
Dar cum a inceput totul?

 

Azi sunt strateg in leadership personal, pentru ca eu stiu ca Strategia este Putere

Am absolvit  Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, iar la Teatrul National din Bucuresti am obtinut  primul meu job. Acolo m-am format ca profesionist, invaţand de la marii actori ai Romaniei ca nimic in viata nu  exista fara povestea personala.

Si am dus povestea mai departe, insemnand 15 ani de jurnalism. Am lucrat ca  reporter, realizator si moderator tv pentru TVR, Prima TV, Europa fm, Radio Fun, Realitatea Media. Din 2008 am intrat in domeniul Comunicarii, lucrand pentru diferite institutii publice si private, in functia de PR Manager, organizand conferinte si forumuri.

Azi,  ma  intalnesti in publicatia  Business Woman Magazine, unde  realizez  seria de interviuri “Dialoguri despre Putere”   ( print si on line). Sunt speaker si moderator in diferite evenimente de business si antreprenoriat. In anul 2016  am realizat Conferintele “Dialoguri despre Putere”-Antreprenor pentru comunitate”, editie dedicata antreprenoriatului social.

In 24 martie  2018, am dezvoltat seria acestor conferinte, lansand un format nou: Managementul Creativ al Provocarilor-Workshopul  de leadership personal, care se concentreaza pe deblocarea potentialul ascuns al oamenilor, prin  descoperirea si activarea propriilor resurse, un intensiv centrat pe  cultura schimbarii in viata personala si profesionala.

Am adus un concept nou: #StudiulDeCaz LIVE, al experientelor comunicate direct. Din 17 martie 2017,  ma poti urmari in programul postului tv Canal 33 Romania, unde realizez emisunile Business Woman şi #33SPECIAL, cu focus pe actualitatea din business si antreprenoriat.

Şi povestea continuă ca, specialist personal  brand communication, jurnalist de Brand, trainer acreditat ANC si trainer asociat la Institutul de Marketing.

Azi sunt strateg in leadership personal, pentru ca eu stiu ca Strategia este Putere