DESIGN DE LEADERSHIP PERSONAL

 

 

 

Cum se aplica designul in leadership?

 

Cum poti aplica designul in constructia de  leadership personal?

Cursul online urmareste  procesul de constructie si  dezvoltare a   leadershipului, pornind de la self (sine), introducand Designul ca metodologie de lucru. Urmareste episodul 1 din Design de Leadership Personal.

 

Descopera un nou  accelerator de idei pentru dezvoltare personala

 

Dezvoltarea personala nu este “acel ceva” care  ti se intampla in viata sau care vine la pachet cu maturizarea.
Povestea aceasta cu dezvoltarea personala este doar  alegerea ta. Doar a ta! Daca ai ales calea de a lucra intens la cea mai buna variant a ta, atunci trebuie sa ai si instrumentele potrivite pentru a avea  succes.

 

De ce Design de Leadership Personal?


Sunt sigura ca ai aceasta intrebare in mintea ta. Ei, aici incepe o poveste lunga si frumoasa pe care o spunem impreuna: TU si cu mine, lucrand impreuna. Si sunt sigura ca ai auzit, cel putin cate ceva despre design thinking.
Acum apare urmatoarea intrebare: si se poate aplica design thinking in dezvoltarea personala?

Categoric, DA!

Dar iti propun sa  incepem metodic, prin intelegerea conceptelor care sunt instrumentele mele de lucru. Te invit sa urmaresti Modulul Persona, modulul introductiv. Si evident sa mixezi platforma e-Learning cu articolele de pe blog.

Am construit aceste cursuri on line pe care le poti accesa gratuit si care alcatuiesc un program bogat in continut, usor de utilizat, pentru a genera rezultate reale si substanțiale.